Acne behandeling | Schoonheidssalon TopCare | Jan Marini

Acne is altijd een lastig probleem. Het kan door vele oorzaken ontstaan en kan heel hardnekkig zijn. Het maakt ons ook vaak onzeker en het is daarom fijn, om gezamenlijk te kijken wat de beste stappen zijn, om de huid te verbeteren. De glycolic reiniger voor thuisgebruik is bijvoorbeeld echt een prachtige aanvulling op de behandeling. Uiteraard gaat alles in overleg!
 
Bij deze professionele fruitzuurbehandeling wordt gewerkt met producten van Jan Marini. Dit natuurlijke product is zeer geschikt voor zowel jonge als rijpere huiden! Het zal de huid snel tot rust brengen.

Het glycolzuur, wordt dieper in de huidlagen opgenomen dan bij een regulier product, waardoor de behandelingen een echte 'boost' zijn voor de huid en er van binnenuit verbetering ontstaat! 

Jan Marini Skin Research professionele behandelingen bieden een uitstekende oplossing voor acne en acne littekens. Het is echt meteen voelbaar en zichtbaar!
 
Bel gerust voor meer informatie, zodat ik, uiteraard geheel vrijblijvend, verdere uitleg kan geven.
 
De acne behandeling is als volgt:

Glycolic Acne gezichtsbehandeling   € 57,50
 
Voorreiniging
Fruitzuur Peeling 40%
Verwijderen oneffenheden
Kalmerend gezichtsmasker 
Verzorgende nabehandeling

 
Glycolic Acne rugbehandeling   € 65,00
 
voorreininging
Fruitzuur Peeling 40%
Verwijderen oneffenheden
Kalmerend masker
Verzorgende nabehandeling
 
Combinatie Glycolic Acne gezichts- + rugbehandeling   € 110,00 (i.p.v € 122,50)
 
Hierbij is de behandeling als hierboven vermeld, bij de gezicht- en rug behandeling, maar wordt gecombineerd als één geheel.

 
Melinda Biet, uw schoonheidsspecialist in Amstelveen